Bij de bushalte op de Turnhoutsebaan ter hoogte van de Pellemanstraat is geen ruimte om fietsen te stallen. Nochtans nemen daar heel wat Kasterleenaren op school- en werkdagen de bus naar Turnhout.

 Ooit werd hiervoor op de Kattenberg een rudimentaire fietsenstalling gemaakt. Maar die had twee2 nadelen. De capaciteit was veel te beperkt zodat fietsen tot ergernis van de buren in de voortuinen werden gezet. En  de fietsbeugels stonden op het voetpad zodat voetgangers over de straat moesten.  

Burgemeester Ward Kennes heeft eindelijk een oplossing gevonden voor dit aanslepende probleem.  Omdat de gemeente in die omgeving zelf geen grond heeft, werd contact genomen met Staf Gebruers van de drankenhandel. Die ging akkoord om een driehoekig perceeltje vlak bij de bushalte ter beschikking te stellen van de gemeente om er een propere en veilige openbare fietsenstalling aan te leggen. Ward Kennes is tevreden dat de technische dienst dit voor 1 september heeft rondgekregen en bedankt de heer Gebruers voor zijn medewerking.